Betalen


iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, ASN-Bank, Deutsche Bank, RBS, Van Lanschot Bankiers of de Triodos Bank?

Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de snelste en gemakkelijkste manier van betalen op internet.

PayPal / Creditcard

Je kunt je bestelling ook betalen via je Paypal-account of zonder account met je creditcard. Je creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Mister Cash

Het is voor onze Belgische klanten ook mogelijk om via Mister Cash te betalen. Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL. Ook hier hoeft u niet te beschikken over speciale software. MisterCash is eenvoudig in gebruik, snel, efficiënt en veilig!

Sofortbanking

Met SOFORT betaal je binnen je vertrouwde bankomgeving, waar je ook bent. De stappen die je doorloopt zijn vergelijkbaar met die van iDEAL, waardoor het proces van betalen via SOFORT erg gemakkelijk verloopt. Momenteel is SOFORT banking mogelijk in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Italië en Spanje.

Achteraf betalen

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Als je hiervan gebruik wilt maken, kies je voor de optie Achteraf betalen bij het afrekenen. Je krijgt dan per mail een factuur die je maximaal 14 dagen na ontvangst dient te betalen.

Gespreid betalen in3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is €100,- en het maximale bestelbedrag is €3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.