Personaliseren


Personaliseren
Iedere club of sportschool zijn eigen design sportkleding en/of sportartikelen? Dat kan! Nihon Sport is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde sportartikelen en sportkleding. We hebben jaren ervaring in het personaliseren van judopakken, doboks, karatepakken, trainingspakken, tassen, kleding en ook bokshandschoenen, MMA handschoenen en overig beschermingsmateriaal. Kortom, maak iets unieks!

Er zijn 3 mogelijkheden qua personaliseren:

Bedrukken

  • Bestaande artikelen +/- 10 werkdagen
  • Eigen gemaakte artikelen in onze eigen fabriek +/- 3 maanden

Borduren

  • Bestaande artikelen +/- 10 werkdagen
  • Eigen gemaakte artikelen in onze eigen fabriek +/- 3 maanden

Sublimeren

  • Bestaande artikelen +/- 10 werkdagen
  • Eigen gemaakte artikelen in onze eigen fabriek +/- 3 maanden

Bestaande artikelen
U kunt kiezen uit een groot assortiment aan producten om te laten borduren. Via onze website is snel en makkelijk per product aan te geven hoe u het graag wilt hebben. Mocht u iets speciaals willen dan kunt u altijd uw eigen ontwerp naar ons toe sturen zodat wij aan uw speciale wensen kunnen voldoen. Wilt u graag producten bedrukken of sublimeren dan levert u uw eigen ideeën of logo, naam of ontwerp aan. Wij zorgen ervoor dat de juiste artikelen worden bedrukt of gesublimeerd en na ongeveer 10 werkdagen naar u worden verzonden.

Artikelen speciaal laten maken
U kunt er echter ook voor kiezen om een partij dezelfde artikelen te laten personaliseren en te laten maken in onze eigen fabriek! Uw eigen logo, sponsor, clubnaam, tekens, initialen, afbeeldingen of andere ideeën kunnen we meteen verwerken tijdens de productie. Wij kunnen zowel borduren, bedrukken en sublimeren. Denk bijvoorbeeld aan het creeëren van een eigen huisstijl of het bevorderen van het teamgevoel door dezelfde kleding, pakken of tassen te hebben. U wenst, wij maken! Dit kan al vanaf kleine aantallen en wij leveren de producten rechtstreeks naar uw adres na ongeveer 3 maanden. U heeft mooie in eigen stijl gemaakte producten die zorgen voor een mooie uitstraling en saamhorigheid binnen de club.

Sublimeren

Sublimeren is een andere vorm van personaliseren. Dit geldt vooral voor sportkleding, tassen en handschoenen. Voornamelijk rashguards zijn een van onze specialiteiten. Wij laten rashguards maken door onze eigen fabriek volgens uw wensen waarbij logo’s, afbeeldingen en zelfs foto’s op de shirts kunnen worden gesublimeerd. Deze vorm van personaliseren is kwalitatief hoogstaand en blijft mooi behouden. Er wordt namelijk hittegevoelige inkt bij 200 graden C in een polyester coating geperst. Zo wordt de bedrukking niet óp maar ín het textiel gezet voor een essentieel langere duurzaamheid!
Mocht u nu geen partij artikelen willen afnemen dan kan sublimeren ook op bestaande artikelen worden toegepast. U kiest het artikel uit het assortiment en stuurt ons uw ontwerp. Samen zorgen we voor de juiste vertaling van uw ideeën.

Speciale gelegenheid

Speciaal iets gepersonaliseerd nodig voor een toernooi? Ook dat is geen probleem.  Zo kunt u ook bokshandschoenen, MMA handschoenen, tassen en kleding laten personaliseren zowel door ze te laten bedrukken, borduren of sublimeren. Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u graag een adidas pak maar houdt u van andere kleuren strepen op de schouders? Dan bestelt u speciale adidas schouderlabels met de kleur die u wenst en wij zetten ze op het juiste pak. Simpel, makkelijk en betaalbaar. We kunnen dan al een Adidas pak met de uitgekozen kleur labels in ongeveer 10 werkdagen aan uw leveren.

Sublimeren

Lees HIER ook alles over het sublimeren van kleding, pakken, trainingspakken etcetera.

Contact

Het personaliseren van artikelen gebeurt uiteraard via persoonlijk contact. Samen wordt er besproken wat er precies gemaakt moet worden, want uw wensen zijn, is onze uitdaging. Kortom bijna alles is mogelijk! Graag informeren wij u over de mogelijkheden en bespreken wij met u uw wensen op gepassioneerde wijze, persoonlijk en met perfectie!

Voor meer informatie kun u ons via mail contact@nihonsport.nl of via telefoon bereiken.