Vouwmatten


De opvouwbare mat is een nieuw ontwikkeld product voor alle vechtsporten. De mat wordt opgebouwd uit diverse opvouwbare modules, is licht en is door één persoon makkelijk en snel te leggen. Voor 100 m2 mat heeft u amper 10 minuten nodig! Ideaal voor verenigingen, (sport)scholen en instellingen die niet beschikken over een permanente trainingsruimte. De modules worden snel en stevig aan elkaar bevestigd met extra sterke velcro (klittenband). Deze mat is het resultaat van uitgebreid onderzoek en sluit aan bij de wensen van onze klanten. Experts hebben uw wensen ‘vertaald’ naar een bijzonder praktisch en vernieuwend product!

De opvouwbare mat kan in twee verschillende modules geproduceerd en geleverd worden. Een module bestaat uit 2 matten van 100 x 200 cm die aan de lange of korte zijde verhecht worden. Een uitstekend alternatief voor de traditionele judomat en de puzzelmat.

Geschikt voor Judo, Jiu-jutsu, Aikido, Kung Fu, Wushu en andere disciplines waarbij de sporters vallen en geworpen worden. De mat heeft een uitstekende schokabsorptie.

Deze mat is een gepatenteerd product!

Opvouwbare mat PVC

De opvouwbare mat van PVC, is een product dat is ontworpen om aan de eisen van de meeste klanten te voldoen.

Deze mat ziet er uit als een traditionele mat en heeft ook alle kenmerken daarvan. Door het gebruik van Polyethyleenschuim, de systematiek van klittenband en opvouwbare elementen is ook dit een uitstekend alternatief voor verenigingen, (sport)scholen en instellingen die bij iedere training de mat moeten leggen en opruimen.

De mat is verkrijgbaar in diverse modules. Hij is lichtgewicht, wasbaar, antibacterieel, brandvertragend en combineerbaar met een traditionele mat.

Materiaal: PE-schuim met PVC.
Formaten: Modules van: 2×2 en 1×4 (te combineren)
Dikte: 4
Kleuren: Groen, Rood, Blauw of Geel
Montage tijd: 100m2 mat wordt binnen 10 minuten gelegd.
Gewicht: 4,5KG per m2.

Uw matten bedrukken met logo’s of teksten

Wij hebben de mogelijkheid uw mat(ten) te bedrukken met fullcolor logo’s, foto’s of teksten. Als u de juiste bestanden (vector) aanlevert dan is vrijwel alles mogelijk. Uw logo op 1 mat of verdeeld over meerdere matten. Laat ons weten wat u wenst en wij komen met een passende offerte.

Heeft u interesse in een van onze sportmatten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

TIS Interlock lichtgewicht judomat (4 en 5 cm)

De nieuwe TIS-judomatten zijn ontwikkeld om de voordelen van een traditionele mat te combineren met enkele belangrijke innovaties.

De TIS judomat is 70% lichtr dan de traditionele mat. Dit garandeert snelle en eenvoudige instalatie. De combinatie van PE foam gecombineerd met hetzelfde PVC foam dat ook gebruikt wordt bij traditionele matten en de afgeronde hoeken, zorgen voor veiligheid en comfort met hetzelfde gevoel als dat bij een traditionele mat. Het gepatenteerde TIS interlocking systeem maakt de mat stabiel zonder dat je afwerkranden en hoeken nodig hebt.

Leverbaar in de maten 100x200x4cm (op verzoek ook te produceren in 100x100x4cm) en 100x200x5cm (op verzoek ook te produceren in 100x100x5cm)

Leverbaar in de kleuren geel, blauw, rood en groen

Een mat van 100x200x4cm weegt slechts 6,7 Kg. De 5 cm variant weegt slechts 7,7 Kg.

De mat is geproduceerd en voldoet aan de Europese Norm (EN 12503-3)

TIS interlock lichtgewicht judomat